+48 888 51-50-50

+48 888 51-50-50

Modulbygg: Hytter og hus fra 10m² på 1-2-3!

Nyhet i Norge! Modulbygg produsert med høyeste kvalitet og til dagens strenge krav til isolasjon og tetthet. Priser fra kr 120.000,- og størrelser fra 12m² og oppover. Modulene er basert på sandwichelementer (SIP) som har lav vekt, men gir uovertruffen styrke, stivhet og isolasjon.

OBS! Vi søker forhandlere og franchisetakere over hele landet.#Drømmebolig - også flytende moduler er mulig!

Vår fokus er å bruke materialer av høyeste standard og at våre utvendige kledninger skal være vedlikeholdsfrie. Materialer som keramisk kledning, paneler i osp og lerk, samt brentkledning (Shou Sugi Ban eller Yakisugi) som garantert har dobbel levetid i forhold til vanlig kledning.

Her kan du få den perfekte hagestuen, gjestehuset, kontor eller studio i din egen hage. Modulene har maksimal bredde på 3,2 meter men flere moduler kan enkelt kobles sammen. Dette gir mange muligheter for kreative utforminger i både høyde og bredde/lengde.

Det benyttes som standard 10cm Neopor isolasjon i vegger, som tilsvarer 15cm steinull, og 15cm Neopor i tak, som tilsvarer 22cm steinull. Bygg opp til 50 er etter nye byggeforskrifter ikke søknadspliktige i Norge. I de tilfeller der det likevel må søkes bistår vi også med dette, samt grunnarbeider og fundamentering.

Vi er med i hele prosessen og skreddersyr etter deres behov og ønsker.  Modulene kan leveres komplett med bad og kjøkken inkludert hvitevarer; dette er en "plug and play"-løsning. I tillegg leverer vi gjerne også gulvvarme med elektrisk eller vannbåret system.

Med modulbygg trenger man ingen lang byggetid med håndtverkere og rot; våre bygg blir løftet på plass med kran i løpet av timer, så her kan man benytte tiden på andre ting.

Alt du trenger å gjøre er å plugge inn strøm, sette på vannet og dekorere etter smak og behag. 

Vi gleder oss til å høre fra deg, og å realisere dine hyttedrømmer.


2017-11-22 17:41:16